Els papers i les seves aplicacions

 • Els Papers i les seves aplicacions

  OFF-SET

  Paper amb suficient cola, de superfície llisa lliure de borrissol i cap avall i es va preparar per resistir la millor acció possible d’humitat, la qual cosa és molt important en tots els papers per impressió per sistema offset. La seva aplicació és en la impressió dels grans, llibres per a nens, per a joves, metges, revistes d’informació general, fullets i servei als 4 colors (CMYK).

  POL·LEN

  Paper amb un toc rústic i artesanal. OFF-SET / policromada. S’utilitza a la base de paper, forquilla de llibres i llibres d’art.

  POL·LEN BOLD

  Paper d’alta capacitat i gruix. OFF-SET / policromada. S’utilitza en els llibres quan sigui necessari paper més gruixut, sense augmentar el pes del llibre.

  POL·LEN SUAU

  Paper amb ombra natural, ideal per a una lectura més llarga i agradable. Les seves aplicacions són instrumentals, assajos i obres de caràcter general els llibres.

  ALTA BLANCOR

  Paper offset de gran suavitat, blancor i opacitat. Produït pel procés de “calendari suau a la màquina”, ofereix els millors paràmetres de qualitat d’impressió i d’imatge.

  COUCHE BRILLANT

  Paper amb una o ambdues cares recobertes amb una fina capa de substàncies minerals, que li donen Tancat i brillant, i molt adequat per a la impressió d’imatges i sobretot de mitjans tons.

  COUCHE FOSC

  Paper estucat i mat en dos lados.Suas aplicacions estan en la impressió de llibres en general, catàlegs i llibres d’art.

  COUCHE L1

  Revestiment de paper couche brilhanteem un costat. Imprimir el tipus de paper abril cores.Este s’utilitza principalment per a la fabricació d’etiquetes.

  COUCHE L2

  Paper couche amb recobriment brillant en ambdós costats. Imprimir en 4 colors. Les seves aplicacions es troben en llibres, revistes, catàlegs i inserits.

  COUCHE FOSC

  Paper estucat i mat en dos lados.Suas aplicacions estan en la impressió de llibres en general, catàlegs i llibres d’art.

  OPALINA

  Ofereix una excel·lent rigidesa (joc de cartes), la brillantor, la suavitat, gruix uniforme. La seva aplicació és en les targetes de visita, invitacions i diplomes.

  VERGE

  Una de la seva principal característica una textura ondulada, l’aparença artesanal, formació de fulles homogenis, els colors de la resistència a la llum, el control colorimètric i és adequat per a la impressió: offset, tipografia, alleujament, etc. Les seves aplicacions són per a la papereria, sobres, catàlegs, cobertes, treballs de publicitat, targetes de visita, paper continu, correu directe, de molla i guardar els llibres.

 • COLOR PLUS

  Mostra de color a la massa, bona suavitat per a la impressió sense resistència de doble cara la llum del color, estabilitat dimensional, control colorimètric i la continuïtat de colors. Les seves aplicacions són en treballs publicitaris, paper, sobres, invitacions, catàlegs, blocs, mantes, fullets, targetes de visita, correu directe, paper continu.

  CARTRÓ

  Bàsic és un intermediari entre el paper i el cartró. S’ha fabricat directament a la màquina, o els obtinguts per encolat i premsat diverses altres fulles. Les seves aplicacions es troben en carpetes, marcadors, targetes i és l’ús escolar.

  TARGETA TRIPLEX

  Targeta amb dues capes de paper blanc, nucli de pasta pre-blanquejat i coberta revestits en un costat. Les seves aplicacions es troben en llibres de tapa en general, envasos per a productes alimentaris, cosmètics, publicitat impresa i carpetes.

  TARGETA DUPLEX

  Targeta amb tres capes, dues amb la polpa pre-blanquejada i el tercer de cel·lulosa blanc recobert amb cobertura. Les seves aplicacions es troben en llibres de tapa en cartutxos generals, generals (per als productes farmacèutics, aliments, higiene), caixa del disc, envasos per a l’electrònica, envasos per a joguines, peces de vestir, pantalles i elaminações micro corrugat.

  REVISTA DE PAPER

  Productes d’alt rendiment a base de pasta mecànica amb l’opacitat i la blancor adequada. Es fabrica en rotllos de banda, o làmines planes per a la impressió comuna pressiona plana. La superfície també pot variar d’aspre, aplanat i vidre. Les seves aplicacions són en tirades de diaris, fullets, llibres, revistes, material de promoció, blocs i grans en general.

  PAPER KRAFT

  Paper molt dur, generalment de color marró fosc, i fet amb polpa de fusta tractada amb sulfat de sodi (Kraft = força). S’utilitza per a l’embalatge, bosses i bosses de nanses.

  PAPER RECICLAT

  Aquests papers són reciclats, que constitueixen el 50% de paper de rebuig (paper de sobres), sense imprimir. El rang de 20-50% restant de paper imprès reciclat post-consum, varia d’acord amb l’efecte que s’obté. En alguns més específic que el 100% es reciclen, altres anilines s’utilitzen exclusivament en el procés de fabricació. Tots els papers ofereixen una gamma molt àmplia de colors i textures, donant a l’usuari un resultat diferenciat de documents d’ús freqüent. És ideal per a la bella art imprimeix llibres, hot-stamping, relleu, obres d’art, impressió d’injecció de tinta i d’impressió làser.

  LWC

  Compta amb capa llisa i brillant en ambdós costats. El paper utilitzat principalment per a la impressió rotativa, la producció d’ofertes dels tabloides, fullets en revistes generals i bàsiques.

  Fes una ullada a la taula de paper Aprofitament. Recordeu: si encaixa en el seu treball en els següents formats llistats, el paper utilitzarà GRAN, i per tant, tindrà un cost de producció més baix.

 • TAULA DE FORMATS

  A0 – 841 x1189 mm

  A1 – 841 x594 mm

  A2 – 420 x594 mm

  A3 – 420 x297 mm

  A4 – 210 x297 mm

  A5 – 210 x148 mm

  A6 – 105 x148 mm

  Format 66X96 cms

  31 x 22 cms – 1/8 folha

  46 x 31 cms – 1/4 folha

  64 x 46 cms – 1/2 folha

  94 x 64 cms –  1   folha

  64 x 30 cms – 1/3 folha

  46 x 20 cms – 1/6 folha

  31 x 30 cms -1/16folha

  Format 76X112 cms

  36 x 26 cms – 1/8 full

  54 x 36 cms – 1/4 full

  74 x 54 cms – 1/2 full

  74 x 35 cms – 1/3 full

  54 x 23 cms – 1/6 full

  36 x 35 cms – 1/6 full

  17,5 x 26 cms -1/16 full

  Format 89X117 cms

  42 x 29 cms – 1/8 full

  56 x 42 cms – 1/4 full

  84 x 56 cms – 1/2 full

  84 x 36 cms – 1/3 full

  56 x 27 cms – 1/6 full

  42 x 36 cms – 1/6 full

  21 x 28 cms -1/16 full

 • Càlcul del llom

  El llom d’un llibre nuclis depèn, entre altres variables, el mètode d’enquadernació (enganxat, grapat, cosit) i el tipus de coberta (suau, flexible, resistent). La fórmula següent dóna una aproximació del gruix abans de prémer la columna vertebral.

  fórmula:

  gruix de la columna (mm) = [nombre de=”” pàgines=”” x=”” gruix=”” del=”” paper=”” (micres)=””][/nombre]

  : 2000

  Un altre càlcul molt genèric utilitzat és el següent: per cada 16 pàgines de documents. = 1 mm de gruix, offset de 75 g / m2. Per a altres papers i pesos, utilitzeu un llibre mai produït per referència.

  Una altra bona font és a través d’un titella. Aquest és un model de paper sense impressió en el format i el nombre de pàgines de la revista muntat de manera que determinen la mida de la columna vertebral.

Deixa un comentari