Condicions d’ús

Termes i condicions

Benvingut a TDB connection!

 

TDB connection és un producte/servei en línia propietat de “TDB conexão Ltda.”, companyia amb seu a Rua Sete de Setembro, 13 – Vila Velha – ES – Brasil.

Aquests Termes i Condicions regulen l’ús de tots els productes i serveis de TDB connection, incloent el lloc “TDB connection.com” i tot el seu contingut. Conté també altres documents com les Condicions del Servei (TDS) o la Política de Privadessa de TDB connection.

Utilitzant el lloc web TDB CONNECTION (INCLOENT TOT EL SEU CONTINGUT) I/O ELS SEUS PRODUCTES I/O SERVEIS, consentiu ELS SEGÜENTS TERMES I CONDICIONS, AIXÍ COM QUALSEVOL POLÍTICA QUE PUGUI SER AFEGIDA AIXÍ COM QUALSEVOL REVISIÓ O CANVI. SI NO consentiu aquests termes i condicions, O NO VOLS ESTAR LIMITAT PER ELLS, ET RECOMANEM NO FER ÚS DEL LLOC WEB TDB CONNECTION, NI DELS SEUS productes i serveis. TDB connection AG es reserva el dret d’actualitzar els Termes i Condicions en qualsevol moment i segons els seus propis criteris, per tenir en compte aspectes legals, empresarials, o qualsevol altre canvi en el status quo . L’actualització més recent d’aquest acord està disponible al lloc web “TDB connection.com”, però, la companyia no està obligada a notificar als usuaris les actualitzacions dels Termes i Condicions. Per tant, animem a tots els usuaris a llegir amb detall aquest acord. Els efectes dels possibles canvis entraran en vigor en el mateix moment en què són actualitzats. En el cas d’alguna possible discrepància entre la versió anglesa i espanyola d’aquests Termes i Condicions, la versió anglesa prevaldrà.

CONDICIONS DEL SERVEI

El lloc web de TDB connection, el seu contingut, i els seus productes i serveis són disponibles per a qualsevol persona física o jurídica, que sigui legalment capaç de subscriure contractes (acords vinculants). Com a prova de conformitat amb aquests criteris, podrien ser requerits certes dades d’identificació o informació de contacte, prèviament a l’accés de tots (o alguns) dels serveis i/o productes.

Aquestes Condicions del Servei són establertes entre Nosaltres i els usuaris. Cap altra persona té dret a beneficiar-se’n.

Si qualsevol tribunal o regulador decideix que alguna disposició d’aquestes Condicions del Servei no és vàlida, o d’alguna manera no executable, aquesta disposició serà apartada i eliminada d’aquestes CDS (Condicions del Servei) i la resta de termes continuaran tenint plena força i efecte.

Si les CDS són inconsistents amb els Termes i Condicions mostrats en el moment del teu registre a TDB connection (si s’aplica), Les CDS prevaldran, almenys que aquests continguin informació addicional subministrada pel Departament d’Atenció al Client de TDB connection.

 1. Definicions

Els termes “Tu” i “Usuari”, fan referència a tu, l’usuari del lloc web de TDB connection, del seu contingut, o dels seus productes o serveis, i “El teu” serà interpretat de forma d’acord a això. De la mateixa manera, “Nosaltres” “Ens” i “TDB connection” fan referència a TDB connection AG, i “El nostre” serà interpretat de forma d’acord. “Informació d’usuari” fa referència a les dades personals que podrien ser recopilats per Nosaltres a TDB connection.es i/o durant el transcurs del registre i/o l’adquisició de qualsevol producte o servei de TDB connection. “El nostre Lloc web” fa referència al lloc web “TDB connection.es” i totes les pàgines web associades. No obstant això “Lloc web de TDB connection” fa referència als nostres usuaris, ja que són els llocs creats utilitzant el sistema de TDB connection. “Tercers” fa referència a qualsevol persona/entitat/companyia que no està associada amb TDB connection AG

 1. Serveis disponibles

2/1 Versió Gratuïta
Les eines bàsiques de TDB connection per crear i allotjar llocs web són totalment gratuïtes i lliures de càrrecs per a tots els usuaris. Les característiques de la Mare versions gratuïtes són especificades en el tipus de web en qüestió. La versió gratuïta per a llocs web personals i empresarials disposa de 100 MB d’emmagatzematge (10 MB en el cas de la web empresarial), 1 GB d’ample de banda mensual, i la versió per a mòbils del lloc web. La versió gratuïta per a botigues en línia disposa de 10MB d’emmagatzematge, 1 GB d’ample de banda mensual, la versió per a mòbils del web, la possibilitat de posar a la venda fins a 10 productes a la botiga, i pagaments amb targeta de crèdit a través de PayPal.com.

2/2 Serveis Premium
Quan hagis identificat una necessitat específica, com per exemple l’increment de la capacitat d’emmagatzematge, el registre d’un domini, o fins i tot la creació d’un disseny únic o contingut web (p.ex: redacció de textos), confeccionats d’acord amb teus instruccions, pots adquirir un o més dels nostres serveis Premium. Actualment, aquests inclouen les opcions esmentades anteriorment, però també un Servei d’Atenció al Client Premium, còpia de seguretat i recuperació, estadístiques de negocis, peu de pàgina personalitzat, campanyes publicitàries en línia, així com molts serveis disponibles actualment o que seran llançats en el futur.

 1. Serveis de pagament

3/1 Preus
Tots els serveis tenen un preu o rang de preus establerts en concordança amb les característiques del treball requerit i el temps de desenvolupament invertit per a la seva consecució. Aquests preus podrien estar subjectes a ajustos que compensin els possibles canvis del mercat, o ser temporalment substituïts per preus especials/promocionals. Els valors són establerts en la divisa local o en dòlars americans (USD). Per revisar nostra taula de preus, si us plau fes clic aquí.

3/2 Adquisició de Serveis Premium
Tots Els nostres serveis Premium estan disponibles en l’Administració de teu projecte, però poden ser accedits també des http://www.TDB connection.com/preus/. Per més informació o per comprar un dels nostres serveis Premium, pots contactar amb nostres Departament d’Atenció al Client en http://www.TDBconnection.com/contacte/.

 1. Nom de Domini (Servei de pagament)

4/1 Registre de Nom de Domini i propietat
La persona o entitat que adquireix el domini és el propietari legal. TDB connection intervé únicament com Administrador Tècnic i agent mediador entre Tu i l’organització que distribueix el nom del domini. No obstant això, si Tu (el propietari del domini) decideixes no renovar el domini, TDB connection no es fa responsable de qualsevol problema que pugui ocórrer com a resultat de la seva expiració. A més, si us plau, tingues en compte que no hi ha un període extraordinari d’espera, de manera que si no es fa la renovació, podries perdre el nom del domini si un altre usuari d’Internet ho registra.

4/2 Renovació del domini
El domini pot ser renovat en qualsevol moment, des de la data en què és registrat fins al dia previ a la seva data d’expiració. La data d’expiració fa referència al dia en què el teu domini deixarà de ser vàlid, per la qual cosa cessa la seva funció. Qualsevol error en la renovació del domini pot deixar-vos un càrrec extra imposat pel proveïdor del domini (condicions i quantitats són establertes pel proveïdor del domini).

4/3 Cancel•lació del registre
Els dominis són propietat de qui els adquireixes des del mateix moment en què es completa el procés de compra, per tant, no poden ser cancel•lats, l’anul•lació i el reemborsament són inviables.

4/4 Registre Privat del domini
Tu pots registrar un nom de domini i mantenir teva privacitat/anonimat com a mesura per evitar l’SPAM (missatges electrònics no sol•licitats), o estar inclòs en bases de dades. Durant el procés de registre, se’t sol•licitarà teva informació de contacte, que serà utilitzada únicament per a la facturació del servei (p.ex. , per elaborar la factura). La informació no serà publicada i “Registre de domini privat de TDB connection” es mostrarà en el seu lloc, juntament amb la informació de contacte de TDB connection.

 1. Contracte i Anul•lació de contracte

5/1 Contracte
Un contracte vinculant s’iniciarà entre Tu i TDB connection en el moment en què sol-licitis el servei i serà sostingut una vegada que el pagament sigui completat satisfactòriament. Es considera que un pagament ha estat “satisfactòriament completat” quan sigui abonat en la seva totalitat i una factura estigui disponible a l’Administració de teu compte TDB connection, sota la secció “Gestió interna”, en l’opció “Facturació de Serveis Premium”. Hi ha un “període de reemborsament” de 15 dies durant el qual pots sol•licitar la cancel•lació del servei. No obstant això, aquest procés requereix el seguiment d’uns criteris i regles específiques (si us plau, llegeix el paràgraf 6/4).

5/2 Anul•lació del contracte
L’anul•lació de qualsevol dels nostres serveis pot sol•licitar en qualsevol moment si teu intenció no és la d’obtenir el reemborsament del preu pagat. A més, l’anul•lació, adquisició de serveis, o sol•licitud de canvis en el servei (p.ex: una cosa que afecti la funcionalitat del teu projecte) ha de presentar Tu (el propietari del projecte) de forma escrita (via e-mail), i des de l’adreça de correu electrònic utilitzat per registrar el projecte.

5/3 Durada del Contracte
L’adquisició dels paquets Premium tenen una durada d’entre 1 i 10 anys de contracte. Els dominis tenen un mínim de 1-2 anys (depenent de les condicions del proveïdor) i un màxim de 10 anys. Per la resta de serveis, en cas de no especificar res més en el moment de la compra, el contracte finalitza una vegada que el servei és proveït.

 1. Pagaments/Despeses i Reemborsaments

6/1 Mètodes de pagament
Els serveis Premium poden ser pagats a través de PayPal, amb targeta de crèdit, transferència bancària (normal o electrònica), i altres mètodes específics de cada país (incloent el dipòsit directe en el compte bancari de TDB connection).

En el cas de les transferències bancàries, tota la informació necessària estarà disponible a l’ordre de pagament dels serveis. A més, tingues present que els possibles càrrecs resultants de la transferència seran abonades per Tu, no per TDB connection.

Nota: Tu tens la responsabilitat d’omplir correctament la informació necessària per a la sol•licitud del pagament. Si us plau, assegura’t que tots els camps estan complets i les dades són les correctes. TDB connection no es fa responsable de les sol•licituds desateses a causa de dades incompletes o incorrectes.

6/2 Pagaments Recurrents (Renovacions automàtiques
Si Tu adquireixes un paquet Premium i fas teva compra mitjançant Targeta de Crèdit o PayPal, la vostra subscripció es renovarà de forma automàtica. La freqüència de la renovació pot ser mensual o anual, depenent del tipus de pagament triat. Per a les renovacions anuals, l’import serà carregat a 30 dies abans de la data d’expiració del paquet.

La renovació automàtica pot ser cancel•lada en qualsevol moment des del “Administrador” de teu projecte.

6/3 Data del Pagament i Data d’Activació
La data de pagament és establerta al moment de la confirmació, per part de l’entitat intermediadora (p.ex: proveïdor del mètode de pagament), de la recepció reeixida de la quantitat pagada. Pel que fa als pagaments realitzats amb targeta de crèdit oa través de PayPal, la quantitat serà descomptada immediatament del teu compte. Per tant, tant la data de pagament, com la data d’activació són la mateixa, llevat que la detecció del pagament hagi de ser efectuada de forma manual. En aquest cas, l’activació podria retardar-se diversos dies.

6/4 Sol•licitud de reemborsament
Tots els Serveis Premium, excepte el registre de dominis, són reemborsables dins dels 15 dies posteriors a la data d’activació. No obstant això, tingues en compte que els cupons no són reemborsables de cap manera.

Per sol•licitar la cancel•lació del contracte, has d’enviar un correu electrònic al nostre departament d’Atenció al Client (si us plau, consulta l’article 5).

Per la cancel•lació d’un paquet Premium dins el període de 15 dies, no cal justificació, però animem a enviar, ja que per Nosaltres és una excel•lent font d’informació.

En el cas de sol•licitud autoritzada per la cancel•lació d’algun Servei Premium, excepte en el cas dels paquets Premium i el registre de dominis, Has oferir una raó per la cancel•lació. Per a tots els casos esmentats anteriorment, les raons que justifiquen un reemborsament són:

 • (a) Total terme de tots els serveis (incloent les versions gratuïtes);
 • (b) Repetits problemes tècnics en el servei, que impedeixen el funcionament normal del teu projecte;
 • (c) Fallada en la provisió d’un servei que va ser totalment pagat (amb confirmació del pagament).

Nota: TDB connection es reserva el dret de revisar les raons de cancel•lació i decidir acceptar o declinar teva sol•licitud.

6/5 Data i Mètode de reemborsament
El reemborsament de les quantitats pagades podrà prendre fins a 60 dies des de la data de notificació del reemborsament per part de TDB connection, i serà processat a través del mateix mètode de pagament (excepte en el cas de dipòsit directe), o mitjançant un cupó de compensatori no reemborsable. La desactivació és realitzada al moment de la devolució.

 1. Ús Acceptable

El “Ús Acceptable” de TDB connection, els seus continguts, productes i serveis és definit des del paràgraf 7.1 fins al 7.8. Les activitats que vagin en contra, o no estiguin acceptades en aquests paràgrafs, estaran per tant violant els TyC i Tu seràs el responsable davant qualsevol acció disciplinària i/o processos legals. Per més informació, si us plau consulta l’article 10.

7/1 Contingut
No publicaràs o distribuiràs a través del lloc en TDB connection cap material difamatori, amenaçador, obscè, nociu, pornogràfic o de naturalesa il•legal. A més, el material que d’alguna forma violi o infringeixi nostres drets o els drets d’altres (incloent drets d’autor, confidencialitat i privacitat) està absolutament prohibit, així com les activitats que puguin causar aflicció o inconveniència a nosaltres o tercers. Més encara, no expressaràs opinions vulgars, grolleres, sexistes, racistes, o d’alguna manera ofensives. En TDB connection fomentem el respecte i l’educació.

7/2 Propietat del contingut
No publicaràs ni distribuiràs des TDB connection cap material que no sigui de la teva propietat sense el consentiment exprés del propietari legal del material en qüestió.

7/3 Participació en Esdeveniments
Seràs acceptat en qualsevol competició, promoció o campanya de màrqueting iniciada per TDB connection en què participis.

7/4 Intromissió
No adoptaràs cap comportament o acció que pugui afectar l’operativitat ni la seguretat del lloc de TDB connection ni causarà cap inconveniència no raonable ni pertorbaràs al nostre equip.

7/5 Identitat
No et faràs passar per cap persona/entitat, ni falsejaràs teu afiliació amb una altra persona/entitat.

7/6 SPAM
No promocionaràs teu Lloc TDB connection mitjançant l’enviament d’SPAM (p.ex: remetent correus electrònics a comptes privats sense el permís del propietari).

7/7 Programes Robot
No utilitzaràs programes robot (ni qualsevol altre programari que no sigui de TDB connection) per crear nous Llocs TDB connection ni per accedir o modificar Llocs TDB connection.

7/8 Fissures en el sistema
No trauràs profit de tipus de fissures o solucions alternatives per superar les limitacions dels paquets ni d’algun altre servei o eina de TDB connection.

 1. Propietat Intel•lectual

Tots els materials amb drets d’autor, marques registrades i altres continguts amb propietat intel•lectual subministrats per TDB connection hauran de romandre, en tot moment, unides a nosaltres o a les nostres llicencies. Es prohibeix l’ús d’aquest material o contingut, almenys que l’usuari sigui autoritzat per Nosaltres o les nostres llicencies. A més, Tu ets l’únic autoritzat, i no un altre, per utilitzar aquest material en la forma descrita en els Termes i Condicions. No copiaràs, reproduiràs, distribuiràs, explotaràs comercialment, ni realitzaràs cap altra acció amb l’objectiu d’obtenir beneficis/profit d’aquests materials o continguts, ni atorgaràs/facilitaràs a cap Tercer alguna acció de les descrites anteriorment.

 1. Privacitat

9/1 Legislació
Acatarem les lleis de protecció de dades aplicables per a cada país pel que fa a La teva informació personal recopilada per Nosaltres.

9/2 Processament de Dades
Se’t sol•licitarà la inserció de teva informació personal en diferents pàgines del lloc de TDB connection. No obstant això, Nosaltres no farem servir aquesta informació de qualsevol altra forma que no sigui explicada en el lloc en què es realitza la sol•licitud. A més, tota la informació de l’Usuari recopilada és processada de forma i amb les limitacions especificades en nostra Política de Privadessa.

9/3 Retirada de Dades
Pots sol•licitar la retirada de Les teves dades personals de nostra base de dades de màrqueting. Per fer-ho, Tu (el propietari del projecte) has d’enviar una sol•licitud per escrit (des de la direcció de correu electrònic utilitzada per registrar el projecte) al nostre departament d’Atenció al Client, tant utilitzant el formulari de contacte situat en el teu compte d’usuari com a través de la pàgina Contacte del nostre lloc web.

9/4 Canvis en les Dades Personals
Recomanem l’actualització de tota la informació personal, pel fet que aquestes dades són utilitzats pel servei d’Atenció al Client.

9/5 Registre
En ordre d’utilitzar nostres productes i serveis, Tu has de disposar d’un registre vàlid en TDB connection. Això dóna dret a tenir un compte on crear múltiples Llocs TDB connection. Per registrar-te, has de proveir una adreça de correu electrònic vàlida, una contrasenya i altra informació personal. Tu seràs l’únic responsable de la seguretat del teu compte i contrasenya. Tota activitat originada des teu compte i/o la teva contrasenya serà teu responsabilitat. Recomanem que mantinguis teva contrasenya i la informació del teu compte estrictament confidencial i no la comparteixis amb ningú. En cas d’un ús no autoritzat de La contrasenya i/o compte, avisa immediatament a TDB connection per escrit des de la direcció de correu electrònic amb la qual es va crear el compte. Per evitar un mal ús del teu compte, assegura’t que surts d’ella (tancant la sessió) cada vegada que acabes d’utilitzar.

 1. Violació dels Nostres Termes

La fallada en el compliment de les condicions establertes en l’article 7 i/o la participació en activitats que vagin en contra o que violin les Condicions del Servei, Et farà responsable davant les accions i processos legals conseqüents. La decisió d’iniciar accions disciplinàries (incloent la interrupció de tots els serveis) recau sota la discreció de TDB connection.

Si us plau, reporta les infraccions contra les presents Condicions del Servei, Els nostres Termes i Condicions o teus lleis locals. Per informar d’aquestes activitats, si us plau ha clic aquí.

 1. Interrupció/Terme dels Serveis

Ens reservem el dret a acabar immediatament o suspendre indefinidament nostres serveis a Tu, si comets una infracció o si trobem arguments raonables per creure estiguis violant nostres Termes i Condicions. A més, Ens reservem el dret a acabar nostres serveis a la Mare discreció, en cas que Tu adoptis una postura que sigui considerada inacceptable.

 1. Descàrrec de responsabilitat

NOSALTRES NO SOM RESPONSABLES DE DANYS PATITS PELS USUARIS, LA SEVA MAQUINARIA, O TERCERS, que passin DIRECTA, INDIRECTA o accidentalment com a resultat de la CONNEXIÓ AMB L’ÚS DELS NOSTRES PRODUCTES I/O SERVEIS, INCLOENT LA DESCÀRREGA DE MATERIAL A TRAVÉS DELS NOSTRES SERVEIS. NO ENS FEM RESPONSABLES DEL DANY CAUSAT A USUARIS O A TERCERS com a resultat de LA INCAPACITAT D’UTILITZAR ELS NOSTRES SERVEIS I/O NOSTRE WEBSITE I/O PRODUCTES, NI DE FORMA DIRECTA, INDIRECTA, O A LA CONNEXIÓ AMB AQUEST ESDEVENIMENT. PER TANT, L’ÚS DELS NOSTRES SERVEIS ÉS PORTAT A TERME SOTA EL TEU COMPTE I RISC I TU SERÀS L’ÚNIC RESPONSABLE DEL POSSIBLE DANY SOFERT PER LA TEVA COMPUTADORA O PER UN ALTRE SISTEMA, AIXÍ COM DE LA POSSIBLE PÈRDUA DE DADES RESULTANT DE LA DESCÀRREGA DE TALS MATERIALS.

COMPRENDRE I ACCEPTAR QUE el vostre ús del lloc TDB CONNECTION, els NOSTRES SERVEIS I PRODUCTES, ÉS PRACTICAT SOTA EL TEU COMPTE I RISC I QUE EL LLOC TDB CONNECTION, I ELS SEUS SERVEIS I PRODUCTES SÓN “TAL QUAL” I “SEGONS DISPONIBILITAT”. Comprens i ACCEPTES QUE NOSALTRES NO SOM RESPONSABLES DE LA DISPONIBILITAT I/O FUNCIONALITAT DE QUALSEVOL LLOC WEB DE TERCERS NI DEL MATERIAL A QUÈ PUGUIS ACCEDIR A TRAVÉS DEL LLOC WEB DE TDB CONNECTION.

12/1 Tercers
No refrendem, i no ens fem responsables ni responem davant qualsevol contingut, publicitat, producte o servei ofert a través del lloc web Tercers.

Qualsevol transacció entre Tu i un Tercer duta a terme via Lloc de TDB connection, incloent el pagament i distribució de productes, serveis i altres termes, condicions, garanties o representacions associades amb aquests contractes, són mantinguts entre Tu i l’entitat en qüestió. Per tant, no som responsables ni responem davant qualsevol pèrdua o dany derivats d’aquests tractes.

12/2 Exclusió de Garantia
TDB connection, les seves filials, i els seus llicenciataris no et representen ni garanteixen que:

 • (a) L’ús dels serveis i productes satisfarà les teves necessitats;
 • (b) L’ús dels productes i serveis serà ininterromput, puntual, segur i lliure d’errors o virus.;
 • (c) Qualsevol informació obtinguda per Tu com a resultat de l’ús dels productes i serveis serà encertat i fiable;
 • (d) Els possibles defectes en l’operativitat o funcionalitat de qualsevol programari proveït com a part dels serveis seran corregits;

Cap consell o informació, ja sigui verbal o escrita, que obtinguis a través de TDB connection o de nostres serveis, crearà garanties que no estigui expressament incloses en els Termes i Condicions.

TDB connection a més nega expressament totes les garanties i condicions de qualsevol tipus, ja siguin expressades o tàcites, incloent les garanties i condicions de comerciabilitat implícites, aptitud per a un propòsit específic i el no incompliment.

 1. Limitació de responsabilitat

Subjecte a les previsions del Descàrrec de Responsabilitat (article 12) de més amunt, confirmes COMPRENDRE EXPRESSAMENT I ESTAR D’ACORD EN QUE TDB CONNECTION, ELS SEUS FILIALS I ELS SEUS LLICENCIATARIS NO SERAN RESPONSABLES DE ELS TERMES ENTRE ELS PARÀGRAFS 13/1 i 13.4

13/1 General
Qualsevol dany directe, indirecte, casual, transcendental o exemplar que pugui ser provocat per tu, per qualsevol causa i sota qualsevol teoria de responsabilitat. Això inclou, però no es limita a, qualsevol pèrdua de beneficis (ja sigui directa o indirecta), pèrdua de fons de comerç o reputació de negoci, pèrdua de dades, cost de substitució de béns o serveis, o qualsevol altra pèrdua d’intangibles.

Qualsevol pèrdua o dany incorregut per Tu, incloent, però no limitant-se a, la pèrdua o dany com a resultat de:

 • (a) Qualsevol dependència posada per Tu en la integritat, exactitud o existència d’algun anunci, o com a resultat de qualsevol relació o transacció entre Tu i qualsevol anunciant o patrocinador els anuncis apareixen en els serveis;
 • (b) Qualsevol canvi que TDB connection podria aplicar als seus serveis, o per qualsevol permanent o temporal cessament en la provisió dels serveis (o funcions dels serveis);
 • (c) Eliminació, deformació, o no s’ha pogut emmagatzemar qualsevol contingut o altres dades de comunicacions mantinguts o transmesos per o a través dels nostres serveis;
 • (d) El teu fracàs en proporcionar TDB connection unes dades d’usuari correctes;
 • (i) El teu fracàs en mantenir La contrasenya i detalls del teu compte assegurances i confidencials;

13/2 Jurisdicció
Les limitacions a la responsabilitat de TDB connection davant teu, incloses en el paràgraf 13.1, s’aplicaran tant si TDB connection ha avisat dels possibles pèrdues com si no. A més, les limitacions legals que siguin aplicables en teu jurisdicció seran aplicables a Tu.

13/3 Informació proveïda en els Llocs de TDB connection
No ens fem responsables ni responem davant:

 • (a) Materials redactats per Usuaris, particularment aquells publicats en blogs i/o fòrums. A més, no vam aprovar aquests materials i ens reservem el dret a monitoritzar aquestes aportacions, així com a respondre, comentar, editar, rebutjar a penjar o suprimir qualsevol contingut dels blocs i/o fòrums a la Mare absoluta discreció. No obstant això, la no eliminació d’algun material en particular no constitueix cap aprovació ni suport per nostra part a aquests equips;
 • (b) L’exactitud, puntualitat o fiabilitat de qualsevol informació/afirmació del lloc de TDB connection, ni Nosaltres haurem de retre comptes o respondre davant afirmacions, consells i/o opinions generades per Usuaris en blogs i fòrums (excepte en la mesura requerida per la llei). Si tens alguna reclamació en contra de les accions i/o declaracions d’un altre usuari, acceptes prendre accions únicament contra aquest Usuari i no contra Nosaltres,
 • (c) La qualitat, precisió o aptitud del lloc de TDB connection, excepte quan sigui requerit per la llei. No obstant això, ens comprometem a esforçar per proporcionar nostres serveis de la forma més professional possible,
 • (d) Qualsevol tergiversació fraudulenta que fem i en cas de mort o danys personals causats per nostra negligència. No ens fem responsables ni responem per Tu davant qualsevol dany/pèrdua que Tu o algun Tercer pugui patir com a resultat de l’ús o en connexió amb l’ús del lloc de TDB connection.
 1. Procés de millora constant

La qualitat de nostres productes i serveis és el centre d’atenció de TDB connection, per tant, El nostre sistema està subjecte a un procés de millora constant (PMC), tant en l’aspecte tecnològic, com en el disseny del producte.

 1. Feedback

Com a part del nostre compromís amb l’excel•lència, TDB connection AG accepta de bon grau teus comentaris i suggeriments respecte a algunes o totes les condicions i polítiques establertes en els presents Termes i Condicions. Per contribuir amb les teves opinions/suggeriments, contacta amb nostre Departament d’Atenció al client, o envia un correu electrònic a: support@TDBconnection.com