Logotip professional

 • Detall i Cura

  Abans de començar a crear, necessitem conèixer la seva empresa.

 • Innovació

  Amb el briefing omplert el seu projecte estará amb les nostres mens creatives.

 • Experiéncia

  El nostre equip té molta experiéncia en creació de marcas.

 • La creació del logotip per l’empresa és essencial, ja que és la presentació de la seva marca davant els seus clients,  ben desenvolupat afegeix molts valors del seu negoci i ha de ser realitzat per professionals capacitats.

  El procés de creació de logotip es divideix en tres passes principals.

  Briefing

  Abans d’iniciar la creació del logotip, necessitem conèixer la seva empresa, els seus productes/serveis, els seus competidors, les seves idees i metes, per finalment crear-lo. Perquè puguem conèixer la seva empresa, en el primer contacte se us demanarà que ompliu un breu informe. Detectarà les metes de la seva marca, sabent quin és el seu públic objectiu, els seus competidors i quins avantatges te seva empresa.

  Creació

  Amb el briefing completat el seu projecte serà amb les nostres ments creatives, i ens centrarem en la creació del seu logotip amb tota l´atenció a la informació continguda en l’informe. El procés de creació comença ja a elaborar el seu logotip, que presentarà alguns models per la seva aprovació.

  Finalització

  Amb l’aprovació, el nostre equip finalitzará el procés que consisteix a enviar l’arxiu final,  que li permetrà utilitzar el seu logotip en qualsevol mitjà de comunicació.

  Veure més exemples.

 • Ens identifica, ens parla de la nostra empresa i de la nostra capacitat.

  Author's image