Pàgines Web

Adaptable i visualment atractiu.

 • Responsive

  Pàgines adaptables i accessibles a qualsevol dispositiu, tauleta, telèfon mòbil …

 • Qualitat

  Garantim la qualitat dels nostres projectes i el millor de nosaltres. Ens agrada el que fem.

 • Distinció

  Obtingui el seu lloc i diferenciïs dels altres, allunyis de la normalitat.

 • A TDB connection creem pàgines web atractives i d’alt rendiment, útils per oferir la informació que els usuaris busquen.

  Cada projecte té la seva pròpia estratègia i és a partir d’ella que identifiquem el millor tipus de lloc que s’ha de desenvolupar.

  Quan una empresa decideix tenir una pàgina web ha de primer definir quin és l’objectiu que es vol aconseguir amb la pàgina. Sobre aquesta base, es crea el lloc.

  Així com hi ha molts tipus de negocis, hi ha molts tipus de pàgines que es poden crear.

 • Un bon assessor és el més important

  Author's image
 • Web informativa

  Quan l’objectiu de la pàgina és donar a l’usuari aconseguir el mateix tota la informació necessària per tenir una idea del que som, el que fem i com podem ajudar en certes qüestions.

  També sovint es col·loquen els clients més importants a les que servim.

  Pàgina de contacte

  Pàgina de contacte sol ser una pàgina estàtica que només diem que som, el que fem i les formes de contactar amb nosaltres.
  Normalment, una sola pàgina i estàtica.

  Catàleg o portafoli

  Quan, a més d’informar de tot això, afegim al nostre catàleg de productes o serveis o de la cartera de treball que hem fet.

 • Blog

  És un dels formats que es poden utilitzar com a independent. A més d’informar sobre els nostres contactes, el que fem, etc. té l’opció de donar una visió més personal del seu treball i del seu sector professional.

  Comunitat virtual

  Comunitat virtual o una xarxa social, que reunirà un nombre de persones al voltant d’un interès comú.

  Un exemple podria ser una petita botiga de bicicletes, per exemple, on els seus clients s’acoblen al web, compartir les seves rutes, discutir nous models, etc.

  No és fàcil de fer i mantenir, però els beneficis són grans i tenim un nombre de clients molt fidels al nostre lloc web.

  Botiga online

  Amés d’un catàleg de productes i serveis els oferim als nostres clients per adquirir-los a través d’Internet.

  Tenir la nostra botiga oberta tots els dies de l’any, les 24 hores del dia, que permet fer un seguiment de les comandes en el mateix moment.