Flyers, Diptics i Triptics

La forma més comuna de fer publicitat d'un negoci o servei

 • Qualitat

  La seva imatge i la qualitat d’impressió és molt important per a nosaltres.

 • Impacte

  Presenti als seus futurs clients el que la seva empresa té o fa millor

 • Digital

  Per obtenir bons resultats, una imatge correcta per a cada client.

 • Creem i imprimim tot tipus de mitjans de comunicació impresos, com Flyers, Diptics i Triptics etc. amb qualitat en els dissenys i acabats diferenciats .

  Pamflet

  Aquesta és la forma més comuna de publicitat d’una empresa o servei. Es tracta d’un document d’una pàgina o un màxim de dos a difondre la marca, producte o servei. Pot contenir els preus o no, l’important és la informació continguda.

  Flyer

  Aquest és un tipus de fullet, però, més específic, també s’utilitza per a la difusió, Amb informació directa i números de contacte i adreces. No obstant això, són de millor qualitat i pot incloure moltes més fotografies, s’imprimeixen en un paper diferent per donar una mida major al producte.

  Díptic / Tríptic

  És més elaborada i té almenys un o dos plecs. S’utilitza per mostrar una empresa, un servei o un producte. La qualitat és molt important, així com els seus acabats. El contingut és més elaborat i complet.

 • El seu nom en llatí era “Pamphilus seu de amore” (Pàmfil, o sobre l’amor), va ser traduït a l’anglès com Phamphlet.

  Author's image

El paper i les seves principals característiques.

El paper és la font principal en l’àrea d’impressió. És el substrat de les nostres idees, tant en forma impresa editorial, promocional o comercial. Abans de conèixer els rols més comuns, sota hi ha les seves principals característiques:

Pes

Identificat pel seu pes en gramatures, generalment van de 50 a 400 grams. El pes és un factor important en el cost de la composició impresa, tant en la impressió i en la distribució, especialment a través de correu.

Format

Un format ben definit proporciona un millor ús de paper, evitant el malbaratament. Això és així tant per al cost com per la consciència ambiental.

 Color

El color del paper, el seu grau de blancor i opacitat, determina la seva aplicació. Com les tintes òfset tenen transparència, el color pot ser alterat d’acord amb el paper utilitzat. Es recomana papers amb bon grau de blancor per a la reproducció de 4 colors.
Lleugerament papers groguencs i alta opacitat són per als llibres (de lectura), evitant la fatiga visual i la transparència del text i gràfics en una pàgina pel que fa a la part de darrere d’aquesta pàgina.