Façanes

La primera impressió és la que queda.

 • Imatge

  La façana és un dels elements més importants en l’aspecte de la seva activitat comercial o empresarial.

 • 3D

  Fem una vista prèvia de la seva façana, així no tindrà sorpreses.

 • Exclusividade

  Utilizamos todos os recursos tecnológicos para conseguir sua exclusividade.

 • La comunicació és fonamental per a la difusió del seu producte o servei.

  En la branca de Comunicació Visual especialment en les façanes ens preocupa que comunica el seu negoci als seus clients.

  Utilitzem les més variats mitjans de comunicació visual.

  MATÈRIA PRIMERA

  Transformem les més variades espècies de matèries primeres com l’alumini i acrílic sobre solucions adequades per al seu negoci.

  TECNOLOGIA

  Arran de l’últim en serveis de tecnologia per oferir resultats més ràpids, més eficients.

  SOLUCIONS

  Equip especialitzat per crear solucions a mida dissenyats d’acord a les necessitats i especificacions de cada client.

 • DONI VALOR A LA SEVA IMATGE

  Author's image
 • Cost Vs Benefici

  80

  Retorn Vs Impacte

  75
 • Diferents tipus de façanes:

  Adhesiu

  La impressió en vinil adhesiu es pot utilitzar en moltes àrees, poc conegut nom encara pel públic, però amb una àmplia gamma d’ús. El mercat cada dia es torna més exigent i per descomptat noves tècniques estan dissenyades per satisfer totes les demandes. La versatilitat d’aquest material és el que fa que la demanda creix cada dia.

  Pot ser utilitzat en diversos llocs, des de la decoració del lloc de la personalització dels vehicles, per tant, la varietat de materials és gran, cada un amb una aplicació diferent.

  La impressió en vinil adhesiu pot ser de diferents models com:

  – La impressió de vinil adhesiu blanc: es pot utilitzar per tallar plotter.
  – Impressió en vinil adhesiu perforada: àmpliament utilitzat per a la decoració de la flota de vehicles, molt versàtil es pot fer en diverses mides.
  – Imprimir unió adhesiva de vinil: Recomanat per a superfícies planes i llises té sensibilitat a la temperatura i la pols.
  – Impressió de vinil adhesiu transparent; utilitzat en llocs on la brillantor i la visibilitat no poden resultar afectats.
  – Imprimir fotoluminiscent adhesiu de vinil: fa l’absorció de la llum i emmagatzema energia. Àmpliament utilitzat en les advertències de seguretat perquè brilla en la manca d’energia. Entre d’altres al mercat.

  Lona

  Façanes en tela, es fan a la lona amb la impressió digital i es van muntar estructura de metall, acabat en angle o tubs rodons.

  ACM (Placas de alumini)

  El ACM és un revestiment innovador, desenvolupat amb els més alts estàndards de qualitat i tecnologia, i s’utilitza en diverses obres d’arquitectura de tot el món. El seu estàndard de bellesa és única, el que permet projectes amb un disseny únic. És un tipus de recobriment d’alumini pintat o anoditzat, que consta de dues làmines d’alumini amb un nucli termoplàstic, una gran uniformitat i qualitat, aquesta composició dóna el producte millor relació entre el pes i la força en comparació amb altres productes en el mercat.

  És àmpliament utilitzat per al revestiment de façanes, molt recomanable per retrofit reformar per a la seva fàcil maneig i que els fa adequats per als diferents mides dels edificis de serveis de jubilació en els quals desitja un nou aspecte estètic sense canviar el sistema estructural externa i interna existent. Els seus avantatges:

  • Facilitat de neteja i manteniment.
  • Pintura resistent i durador.
  • Varietat de colors.
  • Baix pes – no comprometi les obres d’estructures en les quals s’aplica.
  • Flexibilitat i pot estar doblat o corbat.
  Lletres corpòries

  També pot ser cridat carta-bloc, carta 3D o lletra en relleu, la bústia és una de les solucions conegudes en la comunicació visual. És una de les opcions més sofisticades i refinades, tant en interiors com en exteriors.

  L’efecte tridimensional de la caixa de lletra, la varietat en els tipus d’acabat i diversos tipus de materials que estan dissenyats com acer inoxidable i acer galvanitzat (amb pintura), acrílic i PVC (amb pintura), fan d’aquest tipus d’un material excel·lent solució per a les façanes, tant d’edificis, botigues, mercats, oficines i àrees internes dels establiments en general.

  Vidre