Menú Restaurant

La gana entra pels ulls

 • Els millors preus

  Els millors preus d’impressió, no et quedis enrere i entra en contacte amb nosaltres i comprova els nostres preus.

 • Imatges Personalitzades

  Realitzem les imatges del seu propi restaurant i els seus plats per a la personalització del menú.

 • Qualitat Garantida

  Disseny i impressió de menús d’alta qualitat amb diferents acabats i mides.

 • Crear una bona impressió és essencial en el món dels negocis. Per guanyar el consumidor i destacar de la competència que necessita per donar especial atenció a cada detall. En els restaurants, bars i hotels, els menús ben dissenyats i mantinguts fan la diferència a l’hora de guanyar el client.

  A més de passar la credibilitat de l’establiment, els menús personalitzats, amb diferents acabats i materials de primera qualitat, per cridar l’atenció i despertar la curiositat dels clients. Conviden a l’avaluació dels plats i especialitats que el lloc té per oferir.

  Li oferim una varietat de cobertes per a menú, elaborats amb materials seleccionats i alts estàndards de qualitat. Podeu triar entre les opcions en cuir sintètic, laminat o paper reciclat, Percalux, tela o llenç. Sigui quina sigui la seva preferència, aquí pot trobar la solució que s’adapti al seu negoci.

 • Productes ben presentats venen més.

  Author's image

Catàleg Fotogràfic

 • p2

 • Cost Vs Benefici

  80

  Retorn Vs Quantitat

  5
 • Tipus de Cartes per Restaurant

  Menú per Restaurant

  Vostè pot triar entre diversos menús d’opcions de restaurant, ja que treballem amb diversos models amb diferents acabats per satisfer les necessitats específiques de cada segment. Si vostè té un restaurant espanyol, italià, menjar local, etc. nosaltres tenim el model de menú adequat.

  La gran diferència és la capacitat de crear i produir el menú ideal per al seu restaurant, amb revestiments i formats per a conquistar als seus clients. Pot tenir el seu logotip al menú a través de tècniques de gravació eficients, garantint la durabilitat.

  També desenvolupem projectes especials d’acord amb els seus requeriments.

  Menú per a Bar

  Disseny diferent, durabilitat i acabat perfecte. Aquestes són les marques que TDB connection vol emprar en cada menú de bar.

  Diversos models estan disponibles, com el cuir, pell sintètica, percaulx, paper reciclat i el llenç. A cada opció, pot aplicar diferents tipus d’impressió del seu logotip.

  Per millorar encara més el seu bar, també pot recobrir el menú amb la laminació mat o brillant. Aquestes tècniques garanteixen la durabilitat i evita el dany per líquid.

  Menú per Hotel

  Partint d’un informe detallat de les seves necessitats, el perfil del client i serveis que ofereix, entre altres coses, TDB connection ofereix un resultat pel menú d’hotel i alberg. Des del disseny, fins a l’entrega, tots els esforços s’orienten a servir amb rapidesa i satisfacció 100%.

  Per a cada tipus d’hotel o alberg, un menú amb l’estil. TDB connection s’encarrega de tots els detalls per aconseguir resultats d’alta qualitat i que donin encara més valor als seus serveis.

  Menú en cuir sintètic

  Sinònim de durabilitat, el menú en cuir sintètic ofereix els mateixos beneficis del model en pell natural, però, té un cost molt més atractiu i una major varietat de colors i textures. Actualment, el cuir sintètic és molt similar a la del cuir natural, no només en aparença, sinó també en els beneficis proporcionats.

  Menú en paper laminat

  Cada plantilla de menú disponible en paper laminat es pot cobrir en paper estucat o paper reciclat. Una altra diferència variable és la capacitat d’acabar en la laminació mate o laminació brillant.

  Aquest tipus de menú ofereix una bona durabilitat i té total llibertat per desenvolupar un disseny personalitzat.

  Menú Paper Reciclat

  El paper reciclat afegeix al menú un aspecte rústic i únic molt utilitzat per empreses interesades amb la preservació del medi ambient. I també buscar una solució única, amb un atractiu ecològic.

  Hi ha diverses fibres i colors disponibles, és possible una laca d’acabat per garantir la impermeabilitat i durabilitat al producte.