Bosses Personalitzades

Que tothom sàpiga on el seu client ha comprat.

 • Plástic

  Bosses de PVC personalitzades amb la seva marca.

 • Paper

  Fabricades en qualsevol paper, segons el gust del client.

 • Reciclat

  Fabricació de bosses ecològiques.

 • Les bosses personalitzades es consideren com un element indispensable per al correcte punt culminant del seu producte i principalment la seva marca. Les bosses poden i són personalitzables en materials diversos, acabats, colors i mides.

  Bosses de paper

  Les bosses de paper són una gran opció per a la publicitat i comercialització de productes i la seva botiga, feta de diversos materials que observen el model i colors dirigit a la més alta reflexió de la seva marca deixant les seves bosses de paper difereciadas. Més informació sobre les bosses de paper personalitzats.

  Bosses De Plàstic

  Gran article per a la distribució en el punt de vendes i articles, bosses de plàstic pot ser de tipus biodegradable i reutilitzable, es pot personalitzar amb deacordo porjeto interposat pel client, tenint en compte la informació com colors, logomarcs i es pot produir en diferents colors i mides.

  Paper Kraft Bosses

  Les bosses de paper Kraft en Assima són coneguts per la seva fabricació s’uneixen en diferents fibrasm tenir una bona resistència a la presència d’un marró tradicional. D’altra banda, en la seva formació es pot inserir conceptes de luxe, com ara manetes diferencials i la inclusió de dades.

 • UNA BORSA DE QUALITAT, NINGÚ LA TIRA I LA SEVA MARCA PERDURA.

  Author's image