Adhesius

 • Polítics

  Creació i impressió d’adhesius per propaganda i promocions.

 • Decoratius

  Creem i produïm adhesius per a la decoració d’interiors, finestres i cotxes

 • Gràfics

  Creació i impressió de gràfics adhesius per a informació general

 • Promocionals

  Adhesius promocionals per a botigues, restaurants, supermercats …

 • A TDB connection creem, imprimim i instal·lem tot tipus d’adhesius i vinils.

  DEFINICIÓ

  Auto-etiquetes engomades són etiquetes que s’adhereixi a qualsevol superfície, necessiten ser pressionat.

  COMPOSICIÓ

  Consta d’una superfície frontal o la impressió (pel·lícula o paper fi), una etiqueta autoadhesiva (acrílic aquós, acrílic melte solvent i calent) i un paper protector (liner).

  TIPUS DE VINIL

  Els vinils calandrats poden ser MONIMÉRICOS / polimèrics. Aquestes pel·lícules obtingudes mitjançant el processament d’un vinil introduït en massa en els rodets (calandres) climatitzada.

  VINIL MONOMÉRIC:

  Pel·lícula formada per monòmers són molècules més petites i inestables. És inestable per a la producció d’adhesiu o la migració a la superfície.

  VINIL POLIMÉRIC:

  Cinema format per polímers són molècules més grans i més estables. S’ha major estabilitat i menys migració, el material flexible roman més temps.

 • CREAR UN AMBIENT ACOLLIDOR I ESTÈTICS TÉ BENEFICIS PER LA MENT

  Author's image
 • TIPUS D’ADHESIUS

  ADHESIU ACRÍLIC AQUOS NO TÒXIC:

  Adhesius aquosos són sòlids en l’interval del 55 al 60%, adequades per a l’adherència en superfícies llises i substrats que són temperatura que varia de 60 a 120 ° C.

  ADHESIUS ACRÍLICS BASE SOLVENT:

  Adhesius que s’emulsionen amb dissolvent amb un contingut de sòlids entre 40 i 50%, i l’adhesió inicial de gran agressivitat. Adequat per a superfícies irregulars on l’acció dels productes químics, com ara agents de la versió i plastificants, actuen amb més intensitat.

  ADHESIUS HOT MELTS (POLÍMER A BASE DE SIS):

  Adhesius d’alt contingut sòlid del 100%, alta cohesió inicial, adequats per a l’adhesió sobre substrats porosos, corrugats i especialment aquells que es troben en baixes temperatures pressions. Ex: Congelat.

 • COMPARATIU

  ADHESIU ACRÍLIC AQUOS:

  A causa de l’alta potència de resistència a la intempèrie són adhesius tècnicament perfecte, excepte per substrats de baixa temperatura, però la tendència és que els adhesius acrílics tenen un contingut de sòlids d’aproximadament 75% augmentant d’aquesta manera característiques d’adhesió, enganxositat i cisallament , que compta amb la melte adhesiu calenta es porta un petit avantatge.

  ADESIU ACRÍLIC SOLVENT:

  La diferència fonamental està en els vehicles usats en adhesius emulsionats (aquós) el vehicle utilitzat és l’aigua, que és ambientalment més acceptada. No obstant això, els adhesius a base de solvents, el rendiment global és similar per a ambdós tipus d’adhesius:

  ADHESIUS HOT MELTS:

  Per tenir característiques definides d’adhesió, enganxositat i de cisallament, són les més adequades per al segment i l’aplicació sobre substrats que són a baixes temperatures amb freqüència. Per als adhesius són 100% de sòlids, aquests impregnen completament el substrat al qual s’adhereix.