SMS – Marqueting

Conetat amb els seus clients 24h

 • Milions.

  Cada dia hi ha més usuaris amb telèfon mòbil.

 • Comunicació

  El SMS s’ha tornat la primera opció..

 • Cost

  La taxa de lectura és molt alta i de baix cost

 • A TDB connection tenim les solucions de màrqueting que la seva empresa necessita.

  SMS Màrqueting a través de campanyes és utilitzat per empreses que tinguin la intenció de dur a terme activitats de màrqueting amb baixos costos d’inversió, ampliant la seva gamma d’eines de publicitat i augmentar la clientela.

  Les vendes de telèfons mòbils i dispositius mòbils amb accés a Internet van créixer un 42% en els últims anys, comparades amb la taxa del 22% en la compra de torres i ordinadors portàtils.

  Avui dia, en el cás dels telèfons mòbils, la proporció és de gairebé 1 mòbil per habitant.

  El SMS Màrqueting permet a les empreses a diversificar la seva cartera de comunicacions per arribar al seu públic objectiu.

  El màrqueting capil·lar SMS és immillorable, ja que la seva velocitat de lectura és molt alta i de baix cost. El nombre de telèfons mòbils és equivalent al nombre d’habitants i es pot integrar qualsevól publicitat existent.

  Inauguració d’un espai, una festa, el llançament d’un nou producte o servei, te els contactes de telèfon i no sap com fer-ho?

  Amb la implementació del servei de SMS, també es beneficia de:

  • Reducció de costos en rlació a les trucades.
  • Optimització del temps del personal.
  • Reducció de cancel·lació de entrevistes / reunions / consultes i els seus costos associats.
  • Ajudar a construir la seva marca, augmentar el reconeixement de la mateixa.
  • Augmentar contacte amb el client.
 • sms

  Alguns exemples de campanyes per a l’ús d’SMS Màrqueting

  Promocions i campanyes de venda a través d'SMS

  Sempre tracti de mantenir la comunicació fresca amb els seus clients. L’ús d’SMS és una gran manera d’informar-los dels esdeveniments de la liquidació, descomptes especials, obertura de noves botigues i promocions per temps limitat.

  SMS Màrqueting Viral

  Vostè ja té una xarxa de contactes i desitja augmentar sense molts sacrificis? Per què no fer que els seus propis contactes de treball per a vostè?

  En el desenvolupament de contingut per al seu missatge de text a través d’SMS, assegureu-vos de preguntar als destinataris que convidin els amics, familiars i coneguts fins l’esdeveniment proposat.

  Durant l’ocasió demani a la llista de convidats que omplin un breu formulari amb algunes formes de contacte, incloent-hi el número de telèfon i un camp que autoritza l’enviament de missatges a través d’SMS.

  Una forma més fàcil encara se’ls demana de passar el missatge als seus companys de treball, etc.

  SMS Marketing vs. Cupons e brindes

  Ofereça aos seus clientes cupom de desconto e brindes. Eles podem apresentar na boca do caixa de suas lojas a mensagem SMS com o número do celular para controle.

  Além do fato de você estar contribuindo com o meio ambiente por não fazê-los imprimir a mídia, a chance deles esquecerem o celular em casa ou no trabalho é muito menor.

  Este tipo de campanha de mobile marketing geralmente possui um retorno muito alto em festas, eventos e datas celebrativas como: dia dos pais, dia das crianças, dia dos namorados, natal entre outros.

  Além disso é sempre também uma ótima forma de dar aquele empurrão nas vendas.

  Butlletí de notícies electrònic adjunta al SMS

  Avui la majoria dels telèfons mòbils ja tenen accés a Internet amb navegadors integrats. A més del fet que es pot transmetre als seus clients els principals temes del seu butlletí de notícies, es pot incloure un enllaç per a l’accés instantani i contingut de la pantalla a través del telèfon mòbil.

  SMS Màrqueting vs. clients VIP

  Tots els clients són importants per a l’empresa, però alguns per certes raons poden convertir-se en clients “especials”, ja sigui per la lleialtat o la mida del compte.

  Garantir a aquestes persones l’oferiment d’esdeveniments exclusius és una estratègia de fidelització excel·lent.

  Mantingui sempre un grup objectiu específic per a aquest tipus de públic i assegurar-se que estan rebent diferents ofertes per preservar les relacions.

  SMS Màrqueting vs. Endomarketing

  Activitats de màrqueting SMS dirigits a l’empresa pública interna, com ara empleats, proveïdors, socis, accionistes, clients i etc …
  Vostè té l’oportunitat d’assegurar que salt a temes específics, desenvolupar sinergies, reflexionar junts sobre temes importants, crear interactivitat i implementar noves idees.

  Important! No t’oblidis de recollir els resultats i analitzar les votacions de les respostes de la campanya.