Uniformes

Uniformes personalizados com o seu logo ou estilo da marca.

 • Qualitat

  Tenim diversos acabats d’acord a cada projecte.

 • Elegància

  Disseny amb el visual adequat al seu estil

 • Exclusivitat

  Creacions personalitzades per a la seva empresa.

 • A TDB connection atenem qualsevol sol·licitud d’uniformes per a tots els sectors.

  Creació

  Hem dissenyat els uniformes per al seu negoci amb una imatge moderna i elegant.

  Facció

  Podem fabricar qualsevol model ja utilitzat pel client. Modelització personalitzada i complements creant definits pel client.

  Estampat

  Personalitza el teu uniforme donarà un aspecte atractiu i modern, el que contribueix a la identificació i l’empatia del seu negoci amb els seus clients.

  Serigrafia

  És el procés en el qual la pintura uniforme usant molt fines pantalles i tintes especials. El resultat final d’aquestes impressions és molt bo, proporcionant una excel·lent visual, resistència i durabilitat a un desgast natural. Les impressions es veuen molt bé en samarretes, camises, abrics, lloc de guàrdia, davantals, i tot tipus de bruses i camises, fins i tot pantalons. Si és una lletra petita en una butxaca o una lletra gran a la part posterior, el resultat és sempre molt satisfactori.

  Sublimació

  La sublimació a la roba és un procés d’impressió on s’imprimeix un dibuix sobre paper amb tinta de sublimació per a la sublimació, i després a través d’una premsa de calor, transferir el disseny del paper a la peça de roba, tasses, estoretes de ratolí, sabatilles, clauers, productes fotogràfics i regals en general.

  Brodat computat

  Brodat de logotips i altres imatges s’enumeren per separat. Els costos varien d’acord a la grandària de cada brodat (nombre de punts). En el cas de logotip i altres imatges que sempre hi haurà un cost inicial i només es refereix al servei d’exploració, preparació i programació de disseny a la màquina de brodar.

  Ha de proporcionar un disseny de bona qualitat, imprès en un full de paper perquè puguem reproduir en els nostres ordinadors.

 • Elegància i Comoditat

  Author's image