Agendes

Prepari la seva Agenda 2015

 • Agendes Empresa

  Calendari de l’empresa per encàrrec amb materials d’última generació

 • El millor detall d’empresa

  Faci que la seva marca o empresa un inoblidable detall personalitzat.

 • Agendes Escolars

  Per a l’escola secundària i la universitat, infantil una agende personalitzada.

 • Les agendes són molt utilitzades per a ocasions com fires i esdeveniments, on hi ha un alt volum de públic, a més de tenir un baix cost també pot fer que el seu anunci es presenti durant mesos en les mans d’aquells que el van rebre.

  Sovint també s’utilitza com a memòria en diversos esdeveniments com casaments, naixaments, aniversari, comiats de soltera, entre d’altres.

  Una agenda bàsicament serveix per recordar-nos de les cites de fer en una data, dia i hora específiques o recordar dels projectes que s’iniciarà en el període. Què millor per donar un brindis amb una utilitat fonamental del seu client, l’estudiant l’hi agrairà.

  Tipus

  Negoci, escola, setmanal, diari, butxaca, permanent.

  Material

  Pot ser fet de paper dúplex, kraft, triplex, Reciclato, pvc.

  Personalització

  A més de la funció d’utilitat, es pot introduir informació sobre l’empresa, incloent els colors del logotip de la seva empresa, els telèfons i els productes o serveis oferts. Informació i fotos poden ser una de les pàgines amb més impacte pel seu client i recordar dates importants per al seu negoci. A més de tenir una major durabilitat, proporciona fixació de la seva marca per ser cada dia amb els seus clients, socis i empleats.

 • UN DETALL D’EMPRESA DIFERENCIAT, PELS SEUS CLIENTS.

  Author's image
 • Cost Vs Benefici

  80

  Retorn Vs Quantitat

  5
 • Tamany

  Les mides varien molt amb la seva funció. Poden ser fabricats en A5, A4

  Acabaments

  La coberta de l’agenda mereix especial atenció. És el que ajuda al seu client per decidir si s’ha d’utilitzar des del primer dia de l’any. La coberta pot contenir els següents acabats: Tapa dura amb la impressió de color o recobert en paper especial amb diverses textures

  • Protecció Fosca o Brillant – Protegeix el paper i augmenta la durabilitat de la portada.
  • Vernís Local.litzat – per ressaltar àrees d’impressió com a logotip de l’empresa.
  • Hotstamping – Acabat amb efecte metàl·lic, plata, or (or) o d’altres colors.

  Cadascun d’aquests acabats poden ser utilitzats individualment o en conjunt per a major durabilitat. I la unió es pot fer amb espiral o wire-o, que es troba entre un dels més buscats per la seva flexibilitat.