Preguntes més freqüents

On obtenir més informació?

Pot posar-se en contacte per telèfon, correu electrònic o xat en línia. Feu clic Aqui per veure aquesta informació.

Com puc enviar arxius?

Pots pujar els teus arxius utilitzant el sistema proporcionat pel nostre lloc, després del pagament de la compra. Tipus d’arxiu permesos són: ai, jpg, jpeg, tif, pdf, eps.

Quina es la resolució mínima de les imatges?

Totes les imatges (TIFF o JPG) han de tenir una resolució mínima de 300 ppp. Per a les imatges que s’utilitzen dins d’Illustrator, i estan usant lents, ombres i altres efectes, serà recollida i es convertirà en mapa de bits dins de si Illustrator. El PDF ha de ser tancat i l’arxiu vectoritzat.

He d'enviar arxius, en quin estàndard de color?

Sigui Illustrator, TIFF o JPEG, tots els arxius han de ser enviats utilitzant el patró de color CMYK, es troba en les fonts, vectors i imatges.
Nota 1: Vagi amb compte que tot és negre estigui a 100%, principalment textos.
Nota 2: En tots els materials, pot tenir un avariació de 5% a 10%, més o menys després de la impressió. Això és a causa del muntatge del seu material amb altres usuaris utilitzant diferents colors.

Què passa amb els formats, els marges i sagnat?

Tots els materials han de complir amb algunes normes mínimes per als formats, els marges i les hemorràgies. L’arxiu ha de venir en la seva forma final que s’imprimirà (per exemple, targeta de 90x50mm negoci) ha de ser almenys de 2 mm sagnat, i els elements dins de la pàgina, respectar una distància mínima des de la vora de tall de 2 mm. Això evita que aparegui filets blancs o elements de fricció després de la refile final.

Com he d'enviar les fonts?

Totes les fonts han de ser convertides en corbes. Ja es tracti de text artístic o el text del paràgraf. Seleccioneu tot el text, seleccioneu el menú Organitzar i feu clic al comandament Convertir en corbes (Convertir corbes).

Nota:
TDB Connetion no és responsable dels problemes en els arxius que no estan dins d’aquests patrons de presentacions. Tots i cada un dels problemes relacionats amb els colors, les fonts, les formes, les hemorràgies, els marges, la resolució i efectes d’imatge, serà responsabilitat del client, en general, per proporcionar l’arxiu de producció.

* Se li cobrarà tarifa addicional de 15,00€ per als arxius no estàndard.

Quines formes de pagament?

Dipòsit bancari o mitjançant PagSeguro o PayPal seguint les instruccions del lloc.

Els terminis per a l’alliberament pel departament financer

 1. El temps per que comenci la producció després de l’alliberament de pagament per part del departament de finances, serà de la següent manera.
  • Butlletes de dipòsit han de ser enviats al departament financer de correu electrònic financeiro@tdbconnection.com, indicant el número de comanda i el nom del client.
 2. Els dipòsits realitzats en els caixers automàtics, les transferències d’efectiu, DOC i TED:
  • La comanda s’alliberarà una vegada que la quantitat dipositada es registrada. Comandes pagades fins a les 12: 00h, es donarà a conèixer el mateix dia, després d’aquest temps, només el següent dia hàbil.
 3. Els pagaments realitzats amb targeta de crèdit, es donarà a conèixer immediatament després de rebre l’aprovació per part de l’administrador de targetes.

PagSeguro (només a Brasil)

 • Butlleta Bancaria
 • Targeta de crèdit
 • Targeta de debit

PayPal

 • Butlleta Bancaria
 • Targeta de crèdit
 • Targeta de debit
Com és fa l'enviament del material?

Tot el material comprat a TDB Connection serà enviat a l’adreça del client sense cap cost afegit.

TDB connection garanteix la qualitat del material a ser lliurat?

Sí. TDBconnection garanteix la qualitat dels impresos adquirits per vostè, sempre que compleixin amb tots els criteris dels “Termes i Condicions” mostrades i acceptades en el moment de la compra.

Les meves dades de registre es donen a conèixer a tercers?

No. TDBConnection es compromet a proporcionar una total privacitat respecte a les dades de registre facilitades pels nostres clients.

No tinc el disseny llest, però vull comprar un producte.Feu el disseny? Què he de fer?

Sí. Només ha de seleccionar l’opció “Contractació” en “Creació gràfica” en el moment de la compra, sumant el valor d’aquest servei a la seva sol·licitud.
Per a l’aplicació de l’art, cal omplir el camp “Notes” en l’enviament del formulari de sol·licitud, especificant les dades que s’insereix en el seu formulari, així, utilitzeu el botó “Adjuntar arxius” per enviar les imatges (logos i fotos) prefereixen.
Al final de la creació, li enviarem el disseny per a la seva avaluació per correu electrònic i només després de la seva conferència i l’aprovació per escrit, continuarem amb la producció del seu material.

Quant de temps es triga pel lliurament dels productes?

La previsió s’estipula en el lloc és la previsió de producció que així el lliurament del seu material sempre es farà al següent dia hàbil després de la final de la previsió de producció. Realitzar el seguiment de l’estat de la seva comanda a través de la pàgina web.
Quan la seva comanda es troba disponible per a la seva recollida en el taulell, rebrà en el seu correu electrònic registrat en l’avís de disponibilitat.
Si l’opció de lliurament del material era per correu, la producció terme s’aplica fins al moment de la sortida d’aquest material de la nostra empresa. Terminis i responsabilitat de lliurament dels serveis contractats de l’Oficina de Correus són d’exclusiva responsabilitat de l’Oficina de Correus, d’acord a l’opció del contractista, de conformitat amb la seva opció d’enviament.

Encara necessita ajuda?

Podeu utilitzar el nostre Xat en línia

 


 

A la part inferior esquerra de la pantalla vostè té una finestra de xat per enviar la seva pregunta o parlar directament amb el nostre personal. Si no hi ha cap assistent actiu, pot deixar el seu missatge i ens posarem en contacte amb vostè per ajudar-vos.