ARXIUS D’IMPRESSIÓ

Abans de tancar els arxius

Colors:

Assegureu-vos que tots els colors es converteixen a CMYK.
No utilitzeu Pantone
Pel fons negre, es va posar en la part inferior, utilitzant la composició: C: 30% M 0% I: 0 K%: 100%.
No utilitzeu (C: 100% M: 100% I: 100% K: 100%) dels fons empedrats negre, ja que pot tenir la transferència de la tinta enfront de la part posterior de la impresa a causa d’una càrrega innecessària i excessiva de pintura.
Per veure el text negre, useu només negre

Textos:

Deixeu que el text negre en sobreimpressió.
El text negre, deixant només negre.
Eviteu el text en lletra petita al fons apedregat. Utilitzeu les fonts en negreta (bold), sans serif i accessoris preferentment senzilles, per exemple: vermell / groc, verd / groc) El document combinat absorció de la tinta amb l’expansió afectaran el gruix de les lletres i el registre.
Els arxius amb textos mateixos s’han de fer en la publicació, com InDesign, PageMaker, Quark. Altres programes per convertir les fonts a les corbes, no té controls (planitud) per gestionar aquesta conversió pot generar molts “nosaltres”.

Imatges:

Activar imatges de mapa de bits amb lents, transparències, Power Clip i altres efectes.
Treballa amb més de 300 imatges DPI, recomanem 450 DPI. Les nostres plaques d’impressió CTP amb 2540 DPI. Com més gran sigui la resolució de la imatge, millor serà la qualitat d’impressió.
Imatges Ressampleadas són imatges de baixa resolució, en general preses d’Internet, obriu aquesta i convertir 300dpis no ho fa. La impressió serà bona qualitat baixa.
Fosc apedregat fons (gris i negre) només usen el canal de negre més el 30% de cian. La composició dels 4 colors a la formació de negre no és possible mantenir una hegemonia en tons.

Sangria:

Deixeu la 5mm text a part de la marca de tall i sagnat de 5 mm
Per a les revistes amb fil de cua, llibre 3 mm en el centre, sense imatges (fons blanc), per a una adhesió adequada de la cua.

Quan tanca l’arxiu

Desactivar perfil ICC
En Pdf, preferiblement. Utilitza l’opció d’exportació existent en la majoria del programari obra o generar un PS i convertir amb Distiller.
Sempre després de la clausura d’arxius visualitzar el resultat amb Adobe Acrobat Reader.
En jpeg 300 DPI – resolució mínima, però esperem amb major resolució. Recomanem 450 DPI. Colors CMYK
En Corel Draw, convertir les fonts a les corbes

Després d’enviar el fitxer

Fes una ullada a la recepció i conferència amb l’equip CTP
El fitxer pujat no és sinònim d’arxiu rebut

Deixa un comentari